zaterdag 30 juni 2012

30 juni 2012 Vier weken oud en volop in de belangstelling


Vandaag kwamen Mona en Rene en Grietje en Erik met hun kinderen bij ons op bezoek voor een knuffelsessie met de kleintjes. En de andere dieren houden zich dan en passant dan ook even aan voor een extra knuffel. Ik heb er aardig wat foto's van gemaakt en omdat we gisteren vanwege hun vierde 'verweekdag' ook al een fotosessie met ze hadden gehouden, heb ik nu wel heel erg veel foto's van ze.
Mijn webmaster heeft het nesttopic voor ze op mijn website gemaakt en dat ga ik zo snel mogelijk vullen met de verhaaltjes en foto's. Maar eerst hier een selectie van de laatste foto's.

Vandaag met Kimo:

Shabanou gedraagt zich fantastisch. Ze houdt alles in de gaten maar heeft veel vertrouwen in mens, dier en zelfs vreemden. Als je goed kijkt zie je de kleintjes tussen Mona en René op de bank.
Oefening baart kunst. Kimo is al een volleerd fotomodel.

 
Kan het mooier of lieflijker? Deze foto is van gisteren.

De foto's met Kirana in de hoofdrol. Zo leuk trouwens dat zij naar haar grootmoeder Ana vernoemd is. Ana heet ook Kirana alleen wordt kleindochter Kirana Kira genoemd.

De  foto's van gisteren. Precies vier weken oud en met prachtige gewichten. Beetje minder zou wel mogen want ze rollen er soms door om. Kimo woog gisteren 532 gram en Kira 499. 


Dat Kira wat donkerder is geeft haar een extra parmantige expressie.
Zo schattig dat Kira ontdekte dat Jewel een andere kat met een andere geur is. Ze stond echt heel uitgebreid te snuiven.

Eerder had Jewel ook met ze gespeeld. Ze is moet nog vier maanden oud worden maar haar instincten zetten haar al aan tot zorggedrag.
Papa Jack gezellig bij Inez in het puppyrennetje. Ze kittens beginnen net een beetje te lopen maar ik verwacht dat ze binnen een week hier uit weten te breken. Dan pakken we het konijnenrennetje erbij en dan krijgen ze alleen de voorkamer tot ze 'bedrijfszeker' zijn op gebied van veiligheid en zindelijkheid.


'Tante' Anches komt er ook gezellig bij. We wachten met smart op de dag dat ze krols wordt want daarna mag Jack als dekkater met pensioen. Shabanou houdt trouwens alles perfect in de gaten. Hier zie je nog een stukje van haar achter Inez.Geen opmerkingen:

Een reactie posten