dinsdag 19 juni 2012

19 juni 2012 SchrikkenDat was even schrikken. Ik wist niet meer hoe ik op deze site moest inloggen. Oef, toch weer gelukt.
Het gaat heerlijk met de kittens. Shabanou vindt het nu ook goed dat ze wat langer in de huiskamer zijn. Nog een paar dagen en dan hoop ik dat moeder en kinderen permanent in de huiskamer zijn. Hoe beter gesocialiseerd, hoe gelukkiger de dieren later kunnen zijn.
Katertje Kimo heeft nu zijn oogjes ook helemaal open. Zo´n grappig gezicht, zijn lieve katerkopje bij dat bijdehante kopje van zusje Kira.

Ik hoef er niet bij te schrijven wie het poesje en wie het katertje is.


 
Mama Shabanou krijgt haar extra maaltijdjes meestal in het kraammandje. Zo kan zij in alle rust eten en kunnen de kleintjes alvast wennen aan de geuren van het eten. Alleen at Shabanou liever de op rand van de bank en Jewel, die ook tussendoortjes nodig heeft, at de hare wel tussen de kittens. De anderen keken bescheiden toe.

Jewel lijkt wel een\ topmodel in de dop. Alles is lang aan haar en ze is super slank. Wij zien toch wel graag wat meer vlees op de botjes en met haar gezonde eetlust moet die lijn goedkomen.Geen opmerkingen:

Een reactie posten