maandag 30 juli 2012

30 juli 2012 Ze weten al heel goed de weg in huis en tuin


Ter gelegenheid van hun achtste verweekdag mogen ze, onder toezicht, zelf de trap op en af. Wel is het traphekje nu zo gemaakt dat ze niet uit zichzelf op de trap kunnen.
Het is genieten met ze en de tijd gaat ons veel te snel maar andersom zal die voor hun a.s. mensen te langzaam gaan. Ze hebben altijd een perfecte eetlust en groeien als kool.Vandaag hebben we ze overdag boven gehouden, samen met Jewel en een paar vrijwilligers want we (lees: Huibert) zijn aan het klussen en ze moesten maar geen tegellijm in hun vacht krijgen. Als het klaar is, laat ik ze er wel poseren.
Zaterdag waren de mensen van Kimo op bezoek en ze hadden enig mandje als cadeautje meegenomen. Uiteindelijk bleek niemand er blijvende interesse in en heb ik het Sijntje gegeven om te kijken of zij er wel blij mee is.

Onze oudste en jongste Somali; Nieckje van tien en Kimo van acht weken.
Saampjes met papa Jack.

Kira.

Buitenspelen is al heel gewoon voor ze. De Ikeahanger is bij alle katten van groot (niet te, Maverick past er niet meer goed in) tot klein een groot succes.


Kimo met mama Shabanou


Kira kan net zo ontspannen 'erbij hangen' als haar vader en in ander gedrag heeft ze weer  heel veel van haar moeder.

Aan het Prenatalstoeltje is duidelijk zichtbaar dat het buiten heeft overwinterd maar ondanks dat blijft het populair. Met een lap er overheen lijkt het toch weer wat.Het maakt niet uit wat ze doen, ze zijn altijd schattig.

Onder toezicht van mama Shabanou op onderzoek.
Kira wordt ge├źntertaind.
Met Jewel en Anches spelen met het bezoek.Mona met haar Kimo.


Jewel, Kimo, Kira en Anches.

Klassiek - kittens in de tas van het bezoek.


Kimo en Jewel en Maverick helemaal bovenaan.

Kira
Kira
 Kira met Jewel. Het is erg leuk voor Jewel dat ze weer speelmakkertjes heeft.
 Zoetertje - Kira
KiraWe hebben vorige week van ander bezoek ook een grappig speeltje gekregen. Een fladderend vlindertje dat wordt aangestuurd door een zonnepaneeltje. Ik kon er alleen geen goede foto van maken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten