donderdag 5 juli 2012

5 juli 2012 Hun grotere wereldGisteren liep Kimo opeens in de kamer. Hij had een nat nekje dus het is niet onmogelijk dat mama Shabanou hem over de rand van het rennetje heeft getild. Maar het kan ook zijn dat zij juist geprobeerd heeft hem tegen te houden. We hebben nu dus het konijnenrennetje van stal gehaald. Dit geeft ons nog een paar dagen respijt om ze in hun eigen wereldje te houden. Helemaal kattenbakzindelijk zijn ze nog niet dus ik wil ze niet onder de bank hebben. Vanuit deze ruimte kunnen ze tussen de wijnrekken komen en dit stel vindt het daar bijzonder gezellig. Shabanou zit er niet mee en kruipt er af en toe ook bij en zoogt ze daar. Gelukkig luisteren de kittens vrij goed al naar mij wanneer ik ze roep want we willen ze wel graag kunnen zien.
Vandaag hebben ze ook echt gegeten. Ze kregen namelijk diarree en dan moeten er niet teveel andere dingen in hun buikje terechtkomen. De diarree is inmiddels onder controle en daarom mochten ze vandaag hun eerste repen rauwe lamshart eten.

De foto´s van de laatste dagen:

Gezellig bij het bezoek op de bank. Bij de Grote Hondenencyclopedie van Ester Verhoef want deze mensen hebben al prachtige Somali's en denken erover dat een hondje daarbij geen slecht idee is.
Even alleen moedermelk om die darmpjes rust te geven. Knappe Shabanou zorgt perfect voor ze.

Alsof ze nooit anders gedaan hebben, stukken rauw vlees afknagen.Gezellig tussen de wijnflessen. Moet kunnen.

Morgen maar het plexieglas opzoeken zodat we ze in de voorkamer kunnen gaan houden én hopen dat ze allebei dan weten waar de kattenbak voor is.
Mijn webmaster heeft het nesttopic voor deze kittens en voor het drietal van Gidget gemaakt dus die wil ik zo gauw mogelijk echt gaan starten, tenslotte was deze blog maar een zijsprongetje.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten