zondag 10 juni 2012

10 juni 2012 De oogjes beginnen open te gaan

 

Men zegt wel van katten 'negen dagen jagen, negen weken dragen, negen dagen blind....dát is een kattenkind'. Dat klopt niet helemaal. Een poes is veel korter krols maar het poesje van dit nestje is wel op de negende dag begonnen met het openen van haar oogjes. Ongeveer gelijk hiermee gaan de oortjes ook werken en kunnen we dus beter gaan communiceren.

Jewels zusje is verhuisd en Jewel lijkt zich nu al te gaan voorbereiden op haar toekomst ;-)Het katertje houdt voorlopig zijn ogen nog stijf dicht.


Ze zijn vandaag voor het eerst even beneden geweest. Dat moet je geleidelijk opbouwen zodat hun moedertje niet in de stress schiet. Met onze honden en het bezoek met een kindje was het druk genoeg voor Shabanou. Nu keek ze vanaf een afstandje toe. Ik ben benieuwd hoe ze het de volgende keer doet. Gezellig in het mandje haar kittens verzorgen?

Jewel krijgt een aanmoedigend likje.

In ieder geval heeft ze nu Jewel al als stagiaire. Wie weet wordt Jewel wel een leuke nanny voor haar kittens. Jewels moeder Tresca was dat ooit voor Nieckjes nest waar Orchid in opgegroeide.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten